10 Sfaturi utile despre cumpararea si utilizarea de parfumuri online

De cate ori ti s-a intamplat sa simti un parfum si mintea sa-ti zboare in alta parte? De cate ori ai intors capul pe strada, in mall, sau in orice alt loc, dupa un parfum care parca te-a facut sa plutesti? Scopul unui parfum nu este doar sa te faca sa mirosi frumos, ci sa te relaxeze, sa te faca sa te simti bine, sa te cucereasca.

Iata 10 sfaturi cu care sa maximizezi utilitatea parfumului tau.

1. Cand testezi parfumuri femei: Pulverizeaza parfumul pe banda tester, dar nu du banda imediat la nas, ci fa-ti vant spre nas cu ea ca sa ii simti aroma.

2. Pulverizeaza parfumul in aer, deasupra ta, pentru a-l distribui mai bine. Cand simti parfumul, inspira profund ca sa vezi ce stare iti da.

3. Cand testezi un parfum: Pulverizeaza-l pe incheietura mainii ca sa vezi cum se schimba aroma in contact cu pielea ta. Durabilitatea unui parfum variaza si in functie de pielea ta. Calitatea unui parfum nu tine intotdeauna cont de preturi parfum

4. Cand testezi un parfum: Ca sa afli cum miroase un parfum pe un material textil, poti pulveriza pe o batista.

5. Nu aplica parfum dupa urechi, poate forma un miros ciudat in combinatie cu secretiile pielii tale.

6. Nu parfuma niciodata zona dintre sani sau zona sanilor in general. Nu e deloc sanatos pentru sanii tai si vei favoriza aparitia cosurilor, iritatiilor si umflaturilor in acea zona.

7. Nu folosi NICIODATA parfumuri ieftine pe post de deodorant! Parfumul, apa de parfum, apa de toaleta si esentele de acest gen nu au efecte anti-perspirante si nu vei face decat sa obtii un miros foarte ciudat.

8. Pe timpul zilei pulverizeaza parfumul pe incheieturile mainilor, deasupra abdomenului, in dreptul articulatiilor, in spatele genunchilor, pentru ca acolo, parfumul va sta mai mult cald si va fi mai persistent.

9. Pe timpul noptii aplica parfum in spatele gatului.

(Punctele 8 si 9 sunt pentru evitarea alergiilor si iritatiilor create de reactia dintre razele UV si parfum.)

10. Nu pulveriza parfum pe haine sau materiale de culori deschise pentru ca ingalbeneste.

Plus : Ideal ar fi sa folosesti mai multe produse din aceeasi gama, cu acelasi parfum. De exemplu: gel de dus, lotiune de corp, deodorant, parfum, toate avand aceeasi aroma, ultimul aplicat fiind, intotdeauna, parfumul.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *