Iată ce i-a spus Dumnezeu fiecărui semn zodiacal

Berbec

Eu îți dau ție sămânța și demnitatea de a o sădi. Fiecare sămânță pe care o vei sădi se va înmulți cu un milion mai mult. Tu vei fi primul care va înțelege gândirea omului și ideile mele. Dar nu este treaba voastră să furați ideea sau să vă îndoiți de ea.

Taur

Eu îți dau șansa de a transforma sămânța în materie. Aceasta este o muncă grea și veți avea nevoie de răbdare. Tu vei trebui să termini totul ce a fost început pentru a nu fi aruncat tot pe zarea vântului. De asemenea, tu nu va trebui să te îndoiești, să-ți schimbi părerea și nu va trebui să depinzi de alții, pentru aceasta îți dăruiesc puterea.

Gemeni

Eu vă dăruiesc întrebări fără răspunsuri. Voi veți putea aduce lumii înțelegerea a tot ce ei văd. Voi nu veți ști niciodată de ce oamenii vorbesc sau ascultă, dar vă veți folosi pentru a răspunde de darul înțelepciunii.

Rac

Racule, eu îți scriu ție sarcina de ai învăța pe oameni emoțiile. Misiunea mea pentru tine este de a chema oamenii să plângă și să râdă, pentru ca sentimentele să se dezvolte în interiorul omului. Pentru aceasta, eu îți dăruiesc Familia, datorită căreia noi putem să ne dezvoltăm în sens larg al cuvântului.

Leu

Ție, Leule, eu îți dau șansa de a arăta lumii artistismul și creativitatea mea în toată splendoarea ei. Va trebui să fiți atenți cu mândria și să nu uitați că această calitatea este a mea, nu a voastră.

Fecioară

Tu vei avea rolul de cercetător. Vei studia tot ce vor crea oamenii cu mâinile lor. De asemenea le vei arăta drumul spre perfecțiune și greșelile comise. Pentru acesta îți dăruiesc gândirea curată.

Balanță

Misiunea ta va fi de a servi pe alții, pentru ca oamenii să țină minte de obligațiile lor. Astfel, ei se vor învăța să colaboreze unii cu alții și să răspunde de faptele lor. Pentru străduință îți dăruiesc darul iubirii.

Scorpion

Misiunea ta va fi grea. Eu îți dau darul  de citire a gândurilor, dar niciodată nu va trebui să pomenești despre acest lucru. Câteodată te va durea ceea ce vei vedea, dar te vei gândi la mine și vei uita.

Săgetător

Tu vei înveseli lumea ori ea se înrăiește atunci când nu înțelege vorba mea.

Capricorn

Eu te rog să muncești mult pentru ai învăța și pe ceilalți cum să lucreze. Misiunea ta nu este ușoară, deoarece veți simți toată greutatea lumii pe umerii tăi. Dar tu vei fi persoana responsabilă de frații și surorile tale pe care ți le-am încredințat.

Vărsător

Eu îți dăruiesc viziunea viitorului, pentru ca oamenii să-și poată imagina cum va arăta viitorul. Tu vei simți durere singurătății, deoarece nu-ți permit să-mi personalizezi dragostea. Dar pentru ca oamenii să-ți simtă prezența, eu îți dăruiesc libertatea.

Pești

Dintre toate misiile, a ta va fi cea mai complicată. Tu va trebui să strângi toată suferința din lume și să mi-o întorci mie. Toate lacrimile, până la urmă, trebuie să fie lacrimile mele. De asemenea, tu le vei da oamenilor suferința pentru ca ei să poată să încerce din nou.

Toți copii au ascultat, iar apoi au plecat. Nimeni, în cele din urmă nu a înțeles pe deplin misiunea sa și fiecare a ales de la celălalt ceea ce-i mai plăcea să facă.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *