WHISKY- ARE PROPRIETĂȚI LECUITOARE

Whiskey – una dintre cea mai populară bautura alcoolică a timpului nostru. În perioada ultimilor ani, este un lider în lume în ceea ce privește vânzările între tuturor băuturilor tari alcoolice.

Popularitatea imensă a băuturii este partială din cauza diversității soiurilor, speciilor, diverse adausuri, amestecuri – de la whisky canadian și irlandez până la Bourbon din Tennessee.

La toate acestea, se adaugă faptul că whisky-ul are multe proprietăți pozitive, care și explică de ce whisky-ul este acum – Regele băuturilor.

Câteva proprietăți lecuitoare posedată whisky.

 Ajută la prevenirea obezității

Whisky-ul conține 0% grăsime, 0% colesterol, carbohidrati și caloriile continuțe in el, foarte repede se descompun în loc să se așeze pe talie. Whisky-ul are un efect pozitiv asupra digestiei, previne oamenii de la supraalimentare, care la rândul său contribuie la pierderea excesului de greutate.

Îmbunătățește funcționarea sistemului cardiovascular.

Prin relaxarea peretilor vaselor sangvine, whisky-le impedică acumularea colesterolului. In plus, antioxidanții care sunt in whisky, ajută la reducerea riscului de infarct miocardic sau accidentelor vasculare cerebrale, din contul reducerei lipoproteine cu densitate joasă.

Reduce riscul de boli oncologice

Whiskey-ul contine mai multi antioxidanti decat vinul rosu. În plus, în această băutură a fost găsit un acid elagic, care impiedica pătrunderea ADN-ului in contact cu celulele cancerogene. De asemenea, ajută la protejarea organismului de efectele nocive ale chimioterapiei.

Are un efect pozitiv asupra creierului si imbunatateste memoria.

Toți acești antioxidanți de care am menționat mai sus, ajută la creier, cu imbunătătirea circulatiei sangvine. S-a găsit, de asemenea, o legătură între consumul de whisky și un risc redus de boala Alzheimer si dementa. Cu toate acestea, în scopul de a studia acest proces mai în detaliu, sunt necesare cercetari suplimentare.

Whiskey ajută la ameliorarea stresului, relaxează mușchii, imbunătateste circulatia sangelui si imbunățătește starea de simț.

Conținutul de zahăr redus al băuturii vă permite să serviți persoanele care suferă de diabet zaharat. La un pahar de whisky nu este amenințat o creștere a nivelului de glucoză din sânge.

Această băutură îmbunătățește, de asemenea, capacitatea organismului de a regla nivelul de insulină și glucoză.

Acestea sunt doar câteva exemple de cazuri în care whisky-ul poate ajuta corpulul și sănătății voastre.  Cheia pentru dezvoltarea oricăruia dintre aceste proprietăți medicinale constă în utilizare corectă și înțeleaptă dar nu exagerat.

Moderarea – regula principală.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *